Правила для батьків наших вихованців.

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

          Доводимо до Вашого відома, що відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 року №50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID -19), в ДНЗ №2 « Малятко» вводяться наступні правила:

  1. Перш ніж привести дитину в заклад дошкільної освіти, будь ласка, зверніть увагу на стан її здоров’я. За найменших підозр у дитини та членів усієї родини захворювань (ГРВІ, нежить, підвищення температури тощо), необхідно звернутися до сімейного лікаря та обов’язково попередити вихователя чи медичного працівника закладу та прийняти міри самоізоляції.
  2. Уникайте скупчення людей, зберігаючи дистанцію з працівниками та іншими батьками 1,5 м.
  3. Ранковий прийом дітей буде здійснюватись вихователем на території закладу за межами його будівлі (за несприятливих погодних умов – на вході до приміщення). Батьки або особи, які їх замінюють, повинні одягати респіратор або захисну маску, так, щоб були прикриті ніс та рот.
  4. Необхідно надавати вихователю правдиву інформацію стосовно стану здоров’я дитини та членів родини.
  5. Температурний скринінг дітей буде проводитись при вході (початковий) у заклад та кожні 4 години (поточний) з занесенням показників у відповідний журнал.
  6. Діти, в яких виявлено температуру тіла понад 37,2 °С або ознаки респіраторних захворювань:                                                                                       ? при проведені початкового скринінгу – не допускаються до відвідування;                                                                                                                 ? при поточному скринінгу – ізолюються з відповідним інформуванням медичного працівника та батьків.
  1. У зв’язку з правилами та умовами адаптивного карантину в закладі буде проводитись систематична дезінфекція обладнання та приміщень, а тому батькам слід надавати медичному працівнику інформацію щодо можливих алергічних реакцій у дітей на миючі, дезінфікуючі засоби та антисептики.
  2. Забороняється приносити з дому іграшки, їжу, гаджети, книги, фломастери тощо, окрім особистих речей: змінний одяг та взуття, паперові та вологі серветки.
  3. Всі протиепідемічні заходи будуть спрямовані на захист дітей (термометрія,  миття рук, навчання правилам етикету кашлю тощо) проводяться в ігровій формі та за особистим прикладом працівників закладу.
  4. Повернення дітей додому відбуватиметься в кінці дня на групових майданчиках.

                                                    ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:                                                         ? перебування осіб, що супроводжують дітей, на території закладу без  засобів     індивідуального захисту (респіратори, маски).                                   ? вхід батькам, або особам, що їх заміняють, в приміщення дошкільного закладу.

ДОРОГІ БАТЬКИ!

            Лише спільними зусиллями ми зможемо зберегти власне здоров’я та здоров’я наших дітей!

ВДЯЧНІ ЗА РОЗУМІННЯ!

 

 

 

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.