Безпека понад усе

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров’я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить – і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.
Тому традиційно в нашому садочку  проводився  тиждень безпеки життєдіяльності. В рамках проведення тижня безпеки життєдіяльності в усіх вікових групах було проведено тематичні заняття, бесіди, моделювання ситуацій правильної поведінки дітей у різних надзвичайних ситуаціях,  читання творів дитячої художньої літератури та їх обговорення тощо.   Вихованці середніх груп зустрілися з представниками патрульної поліції. В цікавій ігровій формі діти повторили вже відомі правила дорожнього руху. Було проведено  тренінгове заняття «Сигнал «Увага всім!» (виявлено невідомий  предмет ) з відпрацюванням елементарних заходів евакуації дітей з приміщення ЗДО.

Також в  наш садочок завітала працівниця  Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Любов Будзик з улюбленцем дітей – песиком Патроном. Пані Любов нагадала про Правила дорожнього руху, а також розповіла, як необхідно поводити себе на вулиці, аби запобігти травмуванню. Наймолодші дошкільнята взяли активну участь в обговоренні різних дорожніх ситуацій та з задоволенням відповідали на запитання. В подарунок малята отримали світловідбиваючі флікери.

Захід відбувся з ініціативи міського голови  Руслана Марцінківа та заступника міського голови – директора Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Вікторії Дротянко.

 

 

                   

     

                     

                     

                     

           

                       

Опубліковано у Новини, Сторінка для батьків. Додати до закладок постійне посилання.